Blijf op de hoogte:

Contact: 033-7410041

Blogs

Bvolve Blogs

28 04 '17

De veranderende rol van de Enterprise Architect

In een eerder gepubliceerde blog ‘De architect uit de toekomst: een basis voor effectieve verandering’ is een begin gemaakt met de invulling van de veranderende rol van de architect. In deze blog wordt hier verder op ingegaan. Deze veranderende rol is inherent aan de veranderende wereld van nu, waarin organisaties mee moeten gaan met digitale transformaties.

21 03 '17

Is de architect een olifant of een mammoet, vijf visies?

De stelling “Is de architect een olifant of een mammoet”, was het thema van de presentatie van Rini van Sollingen op het LAC (Landelijk Architectuur Congres, 17 en 18 november in ’s Hertogenbosch). Dit is tekenend voor het gehele congres, welk als thema ‘Alles Anders?’ had. De rol van de architect en of deze er over een aantal jaar nog is stond centraal op dit tweedaags congres. Dit is zeker een ...

31 01 '17

Waarom een Agile omgeving vraagt om een architect als portfolio manager

De dagen van de klassieke Portfolio Manager zijn geteld. Niet alleen omdat die bestuurlijke functie niet strookt met de – in populariteit groeiende – Agile ontwikkelmethodieken, maar ook door de opkomst van een oude bekende: de Enterprise Architect. Laat mij u in een paar minuten overtuigen van de inzet van de architect als (Agile of Project) Portfolio Manager.