Blijf op de hoogte:

Contact: 033-7410041

Blogs

Bvolve event - Digitale Transformatie

Guido Cohlst
0

Het kan u bijna niet ontgaan zijn, maar Bvolve is de nieuwe naam van de consultancy organisatie van BiZZdesign en dat hebben wij, donderdag 15 september, samen met onze klanten gevierd. Wij zijn trots op de hoge opkomst van onze trouwe klanten tijdens deze heerlijke mooie nazomerdag.

Schermafdruk_2016-09-20_09.52.35.png

Digitale transformatie

Het centrale thema van deze dag was digitale transformatie. De dag was gevuld met inspirerende workshops en sprekers rondom dit thema. We hebben gedurende de diverse sessies veel interessante gesprekken gehad over de digitale toekomst van uw organisatie, de jeugd van tegenwoordig, de verwachtingen van de digitale klant en het gestructureerd en gefaseerd digitaliseren van de diverse organisaties. Wat in de praktijk een stuk complexer blijkt te zijn dan alleen automatiseren, nieuwe IT-applicaties aanschaffen en heel veel data opslaan.

 

Solutions

Tijdens het event zijn we na een korte pitch in workshops aan de slag gegaan met:

  • Digitale Business Transformatie voor de ontwikkeling en uitvoering van transformaties
  • De Digitale Waardeketen om snel en efficiënt diensten, processen en klantbeleving te digital
  • Applicatie Portfolio Management voor het managen en innoveren van het applicatielandschap

Afbeelding1-7.png 

Onderaan deze blog vindt u een slidedeck met daarin van elke solution een korte samenvatting. 

 

Virtual Reality

Inzicht en overzicht is de basis voor elke verandering. Om van A naar B te komen moet je wel weten waar A is en hoe je er letterlijk voor staat. Zo zijn we al jaren in staat om grote applicatielandschappen in kaart te brengen en alle processen van een organisatie te modelleren. Hiermee worden verandertrajecten in organisaties ondersteund en impact analyses gemaakt. Hoe gaaf zou het zijn als je straks door je eigen applicatielandschap kan lopen? Of hoe kan je nog beter de klantbeleving toetsen door zelf de digitale waardeketen te bewandelen? Virtual Reality is hiervoor de toekomst! Komend jaar brengen alle grote technologiebedrijven hun VR-brillen op de markt en zal virtual Reality een vlucht gaan nemen. De techniek en de nieuwe digitale generatie werknemers zijn er zelfs al klaar voor, maar is uw organisatie dit ook al!?

201609159426-2.jpg  

 

Transformeren begint bij u zelf (ook de digitale)

Een digitale transformatie begint bij u zelf! Dit was de conclusie van onze gastspreker Wieger Wagenaar na zijn bijdrage rondom het thema Digitale Transformatie en leiderschap. De Digitale Transformatie is niet tegen te houden en dat je er als individu maar aan moet overgeven en er optimaal gebruik van moet maken. Informatie is niet meer veilig en anoniem, maar welke informatie (data) is nou op welk moment interessant voor welke doelgroep? De hoeveelheid data groeit zo hard dat we van gekkigheid niet meer weten waar we het allemaal op moeten slaan. Er wordt tegenwoordig al gesproken over Zetabytes (getal met 21 nullen!) aan data. Het gaat dus vooral om focus, ‘profiling’ en er zelf wat mee gaan doen.

De samenvatting luidt als volgt: show your guts, stay flexible, focus on people & culture’.

201609153184.jpeg 

 

Download nu de slidedeck met daarin een samenvatting van de workshops en een algehele sfeerimpressie.

Dowload slidedeck