Blijf op de hoogte:

Contact: 033-7410041

Blogs

Het succes van de pitstop van Max Verstappen vertaald naar uw organisatie!

Rens de langen
0

Max Verstappen, het fenomeen op het formule 1 circuit van de afgelopen jaren. Een individu die schittert in zijn Red Bull auto. Mede door de wervelende pitstop die Red bull maakt kan Max topprestaties leveren. In korte breaks wordt zijn auto aan alle kanten opgelapt en weer klaargestoomd voor de volgende rondes. Die korte breaks maken of breken zijn race. Wat kunnen we leren van deze fenomenale samenwerking van team en individu?

Uw persoonlijke pitstop!

Hoe fijn zou het zijn als uw organisatie zo af en toe even door de pitstraat mag gaan om opgelapt te worden voor de volgende laten we zeggen 5 jaar? Een team van experts die meerdere onderdelen in korte tijd vervangen/doorlichten zodat uw organisatie weer die presentaties kan leveren die nodig zijn om succes te behalen?

Bvolve kan die pitstop zijn voor uw organisatie, waardoor u na een korte stop weer optimaal kunt presteren. Met de Business accelerator haalt u een team van experts in huis die samen met u streven naar maximaal resultaat. Hoe wij dat doen, leg ik u kort uit.

Met een duidelijk plan van aanpak stellen wij intern een team van experts samen die gericht kunnen werken aan oplossingen die nodig zijn voor uw probleem. Dit team wordt ondersteund door uw eigen experts zodat uw na de pitstop zelf de kennis heeft om verder te bouwen.

 

Pitstop Max Verstappen.pngSuccesvol aan de slag

Het team van experts gaat intern in de organisatie aan de slag met uw vraagstukken, om zo een positieve energie te creëren die bijdraagt aan het versnelt oplossen van de kwesties. Doormiddel van de juiste gereedschappen (vaardigheden), gaat het team aan de slag bijvoorbeeld met behulp van: workshops, trainingen, kennissessies en interviews om tot de juiste oplossing te komen.

In een kort traject heeft het team de juiste kennis en kunde vergaard om u te ondersteunen en van advies te voorzien. Uiteraard ondersteund het team met het implementeren van de oplossingen en geeft handvatten waar nodig, zodat u ook na de pitstop uw weg naar succesvolle resultaat kunt vervolgen.

 

Nooit meer pech

Tot slot geeft het team u de mogelijkheid tot nazorg, waarbij u achteraf altijd nog eens terug kunt pakken na die geleerde lessen van die pitstop. Het team heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daardoor zal de aanpak beschikken over het juiste fundament om voort te bouwen aan de voorgestelde implementaties. Het is niet zo dat na de pitstop de banden ineens 2 bouten te kort komen waardoor u meteen na de eerste ronde weer de pitstraat in moet. Wij proberen met u oplossingsgericht aan de slag te gaan waardoor u niet meer met pech komt te staan. Duurzaamheid, samen succesvol en betrokkenheid zijn de pilaren van de pitstop van de Bvolve Business Accelerator.

Mocht uw organisatie net zoals Max Verstappen behoefte hebben aan een pitstop op het gebied van; Architectuur, Business Rules, Applicatie Portfolio Management, Procesmanagement of Projectmanagement. Laat het ons weten, dan kunnen wij als experts u van de juiste stop voorzien waardoor u als organisatie net zoals Max weer kunt aansluiten met de top. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rens de Langen.

 

Project Management, Agile, Agile Portfolio Management, proces procesmanagement, architectuur, Bvolve Business Accelerator, Business Rules