Blijf op de hoogte:

Contact: 033-7410041

Blogs

Bvolve Blogs

07 12 '17

Referentiearchitectuur en de Omgevingswet

Ken je dat? Je hebt heel veel moeite gedaan om een probleem op te lossen en je komt er dan achter dat iemand anders het probleem al heeft opgelost… Hoeveel makkelijker was het geweest als je hem eerst had gesproken? Zodat je zijn oplossing had kunnen gebruiken!

12 10 '17

Een ideale mix van ervaring, vaardigheden en expertise in een kort-cyclische aanpak als basis voor succes

In eerder gepubliceerde blogs hebben we de pitstop van Max verstappen geanalyseerd en het geheim achter het succes van de San Antonio Spurs ontrafeld. In beide gevallen gaat het om een optimaal functionerend team, waarbij de teamleden elkaar aanvullen en in hun kracht worden gezet om gezamenlijk een ‘individu-overstijgend’ resultaat neer te zetten. Ook de voetbalwereld zit vol met voorbeelden van ...

16 02 '17

Duurzaam bouwen aan processen – De afwerking en oplevering 4/5

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de vorige blogs van de blogserie al aangegeven is het ‘proces’ dat vooraf moet plaatsvinden om een succesvol en duurzaam proceshuis te kunnen bouwen erg belangrijk. Als het huis eenmaal staat en is ingericht is het tijd voor de afwerking en oplevering.  

02 02 '17

Duurzaam bouwen aan processen – De inrichting

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de vorige blogs van de blogserie al aangegeven, is het ‘proces’ dat vooraf moet plaatsvinden om een succesvol en duurzaam proceshuis te kunnen bouwen erg belangrijk. Als het huis eenmaal staat, dan is het tijd voor de inrichting.  

19 01 '17

Duurzaam bouwen aan processen – De bouw

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de introductie van de blogserie al aangegeven wil ik u nu meenemen in het ‘proces’ dat u vooraf moet doorlopen  om een succesvol en duurzaam proceshuis op te tuigen. Na de planningsfase, zoals in de vorige blog beschreven, is het nu tijd om het huis te gaan bouwen.

15 12 '16

Duurzaam bouwen aan processen - Introductie

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk De ‘M’ in BPM (Business Process Management) is zelden tot nooit goed ingericht met het juist gekoppelde organisatiedoel! Wat is het managen van processen nu eigenlijk? ‘We willen sturen op onze processen’, is een veel gehoorde wens binnen vele organisaties. Continu verbeteren met de juiste gegevens, verkregen door zorgvuldig te monitoren, is dan de bijbehorende ...