Blijf op de hoogte:

Contact: 033-7410041

Blogs

Bvolve Blogs

25 01 '18

BiZZdesign Enterprise Studio: Inzicht door overzicht in complexe projecten

Herken je dat? Een project loopt uit en als je probeert uit te zoeken hoe dit ontstaan is word je door elk team verwezen naar de vorige procesfase. Dit is een veelvoorkomend probleem in multidisciplinaire projecten. Voorbeelden hiervan zijn het op de markt brengen van een nieuw product, de doorvoer van een wetswijziging en projecten met uiteenlopende hiërarchische belangen. In deze blog wordt ...

04 07 '17

BPM is dood; Leve BPM

De harde realiteit en de toekomst. Door de Hogeschool Utrecht zijn wij gevraagd om ons licht eens te laten schijnen op het vakgebied ‘Business Process Management’ tijdens het event ‘de Master spreekt over BPM’. Een zeer populair vakgebied en studierichting die als mastermodule binnen de Master of Informatics wordt aangeboden. Maar hoe zit het eigenlijk in de praktijk met dat managen van die ...

02 03 '17

Duurzaam bouwen aan processen – Het bewoonbaar houden 5/5

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de vorige blogs van de blogserie reeds aangegeven is het ‘proces’ voor het bouwen van een succesvol en duurzaam proceshuis erg belangrijk. Als het huis eenmaal afgewerkt en opgeleverd is het tijd om het ‘bewoonbaar te houden.

16 02 '17

Duurzaam bouwen aan processen – De afwerking en oplevering 4/5

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de vorige blogs van de blogserie al aangegeven is het ‘proces’ dat vooraf moet plaatsvinden om een succesvol en duurzaam proceshuis te kunnen bouwen erg belangrijk. Als het huis eenmaal staat en is ingericht is het tijd voor de afwerking en oplevering.  

02 02 '17

Duurzaam bouwen aan processen – De inrichting

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de vorige blogs van de blogserie al aangegeven, is het ‘proces’ dat vooraf moet plaatsvinden om een succesvol en duurzaam proceshuis te kunnen bouwen erg belangrijk. Als het huis eenmaal staat, dan is het tijd voor de inrichting.  

19 01 '17

Duurzaam bouwen aan processen – De bouw

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk Zoals in de introductie van de blogserie al aangegeven wil ik u nu meenemen in het ‘proces’ dat u vooraf moet doorlopen  om een succesvol en duurzaam proceshuis op te tuigen. Na de planningsfase, zoals in de vorige blog beschreven, is het nu tijd om het huis te gaan bouwen.

05 01 '17

Duurzaam bouwen aan processen – Het Plannen

Van Bestemmingsplan naar Vinex wijk  Zoals in de introductie van de blogserie al aangegeven wil ik u nu meenemen in het ‘proces’ dat vooraf moet plaatsvinden om een succesvol en duurzaam proceshuis op te tuigen.

29 04 '16

5 tips om meer uit je interviews te halen

 Herken je het gevoel dat je niet alle informatie hebt verkregen in de vergadering die je net verliet? Dan weet je dat het stellen van de juiste vragen niet altijd voldoende is om de gewenste antwoorden te krijgen.