Blijf op de hoogte:

Contact: 033-7410041

Blogs

Bvolve Blogs

21 06 '16

Ontsnap aan de klauwen van het projectmonster!

Laatst hadden we een discussie waarom zoveel ICT-projecten mislukken bij grote organisaties. Je hoeft de krant of internet er maar op na te kijken en je ziet de berichten langskomen (zie bijvoorbeeld: Mislukt ICT-project kost UWV miljoenen en Nederland miljarden kwijt falend ICT.) Onze conclusie is dat één van de hoofdoorzaken het ‘projectdenken’ is. Laten we het uitleggen.

09 06 '16

Capability #2b Innovatie Organiseren

 Dit artikel is een onderdeel van een serie over de capabilities voor de digital enterprise. Het gaat over één van de vijf capabilities: Innovative. Voor elke organisatie is innovatie van levensbelang om toegevoegde waarde te behouden, kosten te reduceren of nieuwe markten te betreden.

01 06 '16

Capability #2a Innovative

 Dit artikel is een onderdeel van een serie over de capabilities voor de digital enterprise. Het gaat over één van de vijf capabilities: Innovative. Innovatie en digital worden vaak in een adem genoemd. De competentie om te kunnen innoveren lijkt dan ook een van de kerncompetenties voor een digital master.

24 05 '16

Capability #1 Customer centricity

 Dit artikel is een onderdeel van een serie over de capabilities voor de digital enterprise. Het gaat over één van de vijf capabilities: Customer centricity. “Natuurlijk staat de klant centraal bij ons! Dat kan toch ook niet anders? Wij sturen altijd een bericht als de polis wijzigt; we sturen netjes op tijd het overzicht en de wachttijd in het call-center is nooit langer dan 10 minuten.

24 05 '16

De vijf capabilities voor de digitale enterprise

Digitale technologieën volgen elkaar met een overrompelend tempo op. Elk met kansen of bedreigingen voor bestaande bedrijven, instituties en samenwerkingsverbanden. Nieuwe business modellen, rollen of producten ontstaan. Oude worden overbodig of waardeloos. Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie klaar bent voor deze digitale ontwikkelingen?